Bent u klaar voor het nieuwe rapporteren over duurzaamheid?

Kom alles te weten over de G4-richtlijnen!

De in mei 2013 gelanceerde vierde versie van de GRI-richtlijnen voor vastlegging over duurzaamheid van de G4-richtlijnen bieden een raamwerk om te rapporteren over niet-financiele gegevens.Wat betekent dit voor u? Waarom moet het anders? Levert dit u meer werk op of valt het wel mee? Moet u uw verslagleggingproces nu anders inrichten?

the Academy nodigt u graag uit om op 30 september 2014 deel te nemen aan een training die u een solide basis biedt om zelf aan de slag te gaan met het duurzaamheidsverslag van uw organisatie. Of u nu al rapporteert over duurzaamheid of niet, de invoering van de G4-richtlijnen geeft weer een nieuw perspectief. Als u al onder GRI rapporteert dan zult u uw huidige verslagleggingspraktijk moeten herzien. Maar ook als u nu start met het rapporteren onder GRI, biedt de training de uitgelezen kans om snel de nieuwe GRI-richtlijnen eigen te maken om ze te kunnen implementeren.

Tijdens de training vertellen wij u alles over de trends en wijzigingen in de GRI-richtlijnen. De training heeft daarbij een interactief karakter, zodat u wordt uitgedaagd om na te denken over welke invloeden en gevolgen de G4-richtlijnen hebben op uw organisatie.

De inschrijfperiode is niet actief.

Indien u eerder al een profiel heeft aangemaakt, kunt u rechtsboven inloggen met uw e-mailadres en wachtwoord.

Kaart
Locatie
PwC Amsterdam
Thomas R. Malthusstraat 5
1066 JR Amsterdam